En

Bemutatkozás

kik vagyunk?

Rólunk

A K.K. Beltér Stúdió, Kirják József és Kisgyörgy Melinda okleveles mérnökök alapításával jött létre.

Kirják József, felsőfokú végzettségű designer, bútortervező, aki a kezdetektől fogva mindmáig aktív vezető szerepet vállal a cég minden egyes projektjének, termékének megtervezésében és kivitelezésében.

Több mint 20 éves gyakorlati tapasztalattal jelen vagyunk a magyar– és nemzetközi piacon, kiszolgálva ezáltal az egyedi és sajátos igényeket.

A K.K.BELTÉR Stúdió megoldásokat ad belsőépítészet, bútortervezés, 3D látványtervezés vagy lakberendezés terén. 

Hogy mindez mit jelentő Leírjuk röviden:

- A legelőnyösebb mindenki számára, ha már az építészeti tervekkel egyidőben felkeresnek minket, mert ezáltal koncepcionálisan ideális megoldást tudunk találni a leendő családi ház, lakás, iroda, kereskedelmi egység, üzlet stb. belsőépítészeti kialakításában. A gépészeti- és elektromos felállások ezáltal a helyükre kerülnek, nincs utólagos rombolás, átalakítás, mert minden úgy kerül kialakításra, ahogyan a megrendelő szeretné.

- Ha egy meglévő helyiséget, egységet szeretne átalakítani és az Ön igénye és hangulata szerint kialakítani, de menet közben elbizonytalanodik vagy nincs ideje mindezt véghezvinni... megcsináljuk! Egységes rálátás szükséges, ezért a komplex feladatokat bízza szakemberre!

- Elkészítjük a 3D látványterveket, virtuális sétát tehet a lakásban, a családi ház vagy a tervezendő épület egyes helyiségei között, ezáltal könnyebbé válik a belsőépítészet, bútortervezés lebonyolítása.

 - Vannak olyan jellegű bútorok, amelyeket a kereskedelemben nem tud készen megvásárolni. Ezért a helyszín adottságai illetve az egyediség függvényében egyedi bútorozás megtervezése és kivitelezése szükséges. A bútorozás -a tervezéstől a helyszínre való beszereléséig- végig nyomon van követve.

- Kérje segítségünket konyha, nappali, étkező, fürdőszoba, gyerekszoba, üzlet, iroda, vendéglátó egység(étterem, cukrászda) stb. belsőépítészeti- és bútortervezésében!

- Konyhabútor, nappali bútor, étkezőbútor, fürdőszobabútor, sajátos- egyedi megoldású beépített szekrény, üzletek bútorozása, vendéglátó egységek bútorozása, irodabútor gyártása és helyszínre szerelése a feladatköreink közé tartozik.

                             ...és akinek a fejében megszületnek a tervek és az ötletek...

Köszönjük, hogy meglátogatta oldalunkat!

Várjuk vissza!