En

Gardróbszoba

gardrób

Nem nagyon találunk olyan hölgyet aki nem mondana azonnal igent egy jól megtervezett és szépen kivitelezett gardróbszobára

A gardróbszoba terét már az építészeti terveken kialakíthatjuk, de dönthetünk úgy is, hogy a ház, vagy a lakás egy felszabaduló helyiségét nevezzük ki erre a célra. Mivel egy helyiségből szeretnénk a legtöbbet kihozni, és persze szeretnénk ha a praktikum mellett a tér kihasználása is a legoptimálisabb lenne akkor érdemes a tervezést tapasztalt szakemberekre bízni.

A kecskeméti székhelyű K.K. Beltér Stúdió Kirják József tervező vezetésével közel 20 éve egyedi belsőépítészeti, lakberendezési és bútortervezési feladatokra szakosodott. Fő profiljuk a megrendelőknek is könnyebben értelmezhető és 3D vizualizációk és látványtervek készítése. 

A tervező szerint ''A mai kor igényeinek megfelelően 3D-s látványtervezés nélkül nincs minőségi kivitelezés. Az ilyen típusú tervezésre egyre nagyobb igény, de ahhoz, hogy a piac szereplői közül ki lehessen tűnni, valami pluszt kell a munkákhoz hozzáadni, egyedi ötletekkel, igényes belső tereket és bútorokat kell megálmodni.''

A megrendelő egy exkluzív lakás belsőépítészeti tervezésére, kivitelezésére kérte fel a tervező stúdiót. A lakáson belül a gardróbszoba optimális elrendezésére nagy hansúlyt kellett fektetni. Sok elegáns ruhának és cipőnak kell elférnie a tolóajtós szekrényekben, a nagy tükör előtt pedig bőséges hely marad a smink és a frizura elkészítésére is.

Meghatározó díszítő elem a kanapé kárpitja, aminek a motívumai visszaköszönnek agardróbszekrény oldalfalán és a a fésülködőasztal székén is. 

A falakon a híres szentpétervári művészpáros -Aleksey and Marina- képei hangsúlyozzák a sejtelmes nőiességet.

A 3 dimenziós tervezés nagy előnyes, hogy a helyiség minden oldalról jól átlátható, az egyes részletek megváltoztathatóak, ténylegesen a beépítés előtti állapotokat láthatjuk. Mivel a K.K. Beltér Stúdió a kivitelezés lebonyolítással is foglalkozik, ennek az enteriőrnek a kialakítása a cég feladata.

 

forrás: lakberinfo.hu