En

rezidencia rezidencia

amerikai luxus

Amerikai luxusrezidenciák inspirálták a megbízót

A tervezői feladatok megkövetelik, hogy azonosulva a megrendelő kívánságaival a lehető legtöbbet hozzon ki egy elképzelt világból, színekből, hangulatokból. Luxus rezidenciát tervezett a K.K. Beltér Stúdió. Nézd meg a látványterveket!

Klasszikus stílusban, amerikai tágas légteret megidéző kőkapu, oszlopokkal, pillérekkel, Versace padlólapokkal, art deco bútor és kiegészítőkkel

Kirják József tervezőhöz már konkrét elképzelésekkel érkezett a megrendelő. Számos magazinban, és az interneten böngészve válogatta ki a hozzá legközelebb álló enteriőröket, a gazdagon díszített, tágas, elegáns, elsősorban amerikai luxuslakások, házak belső tereit. Olyan jól funkcionáló tereket kellett megalkotni, három dimenziós nézetekben megvalósítani, ami minden szegletében, minden egyes apró részletében a minőséget, az anyagi jólétet, a klasszikus pompát és harmóniát tükrözi és amiben a tulajdonos is elégedettséggel élhet majd.

Íves falfülkében kialakított ajtó, FAP kerámia burkolólapokkal, Versace padlólapokkal. A falakon egyedi tervezésű és gyártású falikarok

A tervezés számos egyedi megoldást és olyan dekorelemet tartalmaz, ami végigvonul a ház további pontjain, ezzel alkotva visszatérő, egységességet sugalló érzetet. A klasszicista formájú szimmetrikus elrendezésű mészkő oszlopok a gipszstukkók már az előtérben fogadják a látogatót. Ehhez természetes magasfényű Versace burkolatok dukálnak. A konzolasztalok, a kecses fotelek, a türkök és a díszes lámpák már az előtérben megadják az alaphangot. A nappalira a nyitottság, a mennyezet irányából érkező sok fény jellemző és nagy kényelmes barokkos mintával kárpitozott kanapék és fotelek biztosítják a kényelmet.

Cseresznyefa burkolatú és bútorozású dolgozószoba

Fehér vintage hatású felületkezeléssel megtervezett konyhabútor, barna cseresznyefa bútorelemek felhasználásával.

Az amerikai stílusú étkezővel egybenyitott konyha körbejárható, szigetes elrendezésű, ahol a patinás sötétbarna, valamint a világos bútorfrontok ízlésesen díszített frontjai adnak érdekes kontrasztot. A dolgozószoba az amerikai filmekben látható teljesen fával burkolt verziót eleveníti meg, a díszes könyvsorokkal, a nagy tűzött bőr fotellel, egy belülről megvilágított bárszekrénnyel. A K.K. Beltér Stúdió cikksorozatában nemcsak a változatos kihívásokra hívja fel a figyelmet, hanem arra is, hogy a tervezőnek tökéletesen kell igazodnia a megrendelő elképzeléseihez.

Klasszikus hangulatot árasztó krémszínű nappali. A tágas hatást a boltíves mennyezet adja meg.

forrás: lakberinfo.hu