En

modern modern

modern konyha

Modern konyha tolóajtóval leválasztható térrel, fiatalos nappalival

 

A kecskeméti székhelyű K.K. Beltér Stúdiótól újabb látványos lakberendezési látványtervek érkeztek látványos ötletekkel. Ma egy modern konyhabútort mutatunk be olyan étkezővel, ami akár teljesen elszeparálható, illetve egy fiatalosan berendezett nappalit.

Üveg tolóajtóval elszeparálható konyha és étkező

Izgalmas pillanat, főleg a hölgyek körében a helyszíni felmérést követő időszak, amíg elkészülnek a 3D látványtervek és először pillanthatják meg otthonuk új külsejét, a terekben rejlő lehetőségeket. Ennél a lakásnál a konyha és az étkező van egy térben, a nappali külön helyiségben található. A közös légtér ilyenkor bőven ad mozgásteret, és egy remek tolóajtós megoldásnak köszönhetően egy egyszerű mozdulattal teljesen el is szeparálható a konyhától. A homokfúvott üvegen keresztül fény azért érkezik a helyiségbe, ezért nem teljes a lezárás. Az enteriőröket a könnyed és modern életérzés járja át, egymással remekül harmonizáló színek, amit egy-egy harsányabb színkompozícióból álló festmény-együttes tör meg.

Az üveg tolóajtó elhúzva, így rálátás van a modern vonalvezetésű konyhára

Az étkező egyedi letisztult terét a hangsúlyos design lámpák és a zöld krokodilbőr mintázatú kárpitok teszik látványossá. A konyhabútoron egyértelműen a minimál jegyek uralkodnak, az élbemart fogantytúk és sima felületek, nagy fiókos elemek amik mind-mind a napi kényelmes használatot szolgálják. A munkalap végén egy szolid kétszemélyes reggelizőpult is a megfelelő magasságba került.

A hosszúkás alapterületű nappaliba érve a barna gazdag, helyenként sötétebb árnyalatai kerülnek túlsúlyba, a kanapé a szőnyeg, az egyedi tervezésű nappali szekrény és lapfüggönyök formájában. A tulajdonosok elégedetten dőltek hátra, a tervek tökéletesen elnyerték a tetszésüket, hamarosan meg is kezdődhettek a kivitelezési munkálatok.

Élénk, vidám színekkel dekorált fiatalos nappali

forrás: lakberinfo.hu