En

babaszoba tiniszoba

gyerekszoba

Látványtervekkel könnyebb a lakberendezés- babaszobától a tiniszobáig

A K.K. Beltéri Stúdiótól korábban komplett lakások, vagy egymásba kapcsolódó helyiségek látványterveit mutattuk be. Ebben az összeállításban a gyerekszobák kapják a főszerepet.

A gyerekszoba megtervezésénél nagyon sok szempontot kell figyelembe venni a tervezőnek, hiszen a bútorokon és  dekoráción túl vannak életkori sajátosságok, olyan igények, amik akár évek alatt is gyökeresen megváltozhatnak. 

Másképp kell a babaszoba kialakítását elvégezni, a gyerekszobába megint csak más bútor kell több játéktérrel, a tiniknek pedig mindezt már sokkal felnőttesebben kell elkészíteni, jól használható íróasztallal, és a barátok fogadására is alkalmas ülőhelyekkel. Ha figyelembe vesszük a rendelkezésre álló lapterületet gyakran kiderül, hogy az optimális berendezéshez nem feltétlenül jók a készen kapható bútorcsaládok, adott esetben érdemes egyedi bútorokat gyártatni, ami hosszú távon is jó befektetés. 

A K.K. Beltér Stúdió erőssége, hogy a fotókon szereplő egyedi bútorokat is egyenként megtervezik, le is gyártják pontosan úgy, ahogy az az elképzelésekben szerepelt. Így gyakorlatilag a nincs lehetetlen opcióval is lehet számolni, ami jelentősen megkönnyíti a közös munkát. A tervezés vázát az optimális elrendezés és a használhatóság adja. Ezután készülnek el az egyedi dekoráció részletei, a felhasználható anyagok és a dekorációs elemek kiválasztása, végül pedig a legapróbb részletek, amikre szintén szükség lesz.

Válogatásunkban megtalálhatóak klasszikus és modern hangulatú gyerekszobák -akár kalózos verzióban is- illetve olyan tiniszobák, ahol a modern bútorok mellett a dekoráció mesél a használójuk kedvenc együtteséről vagy valamelyik sportághoz való vonzódásáról.

 

krémszínű klasszikus babaszoba

Babaszoba variációk

Fiúszoba variációk:

Kalózos gyerekszoba emeletes ággyal

autós ágy a fiúszobában

vonat-poszter a fiúszoba dísze

Lányszoba variációk:

tetőtéri tiniszoba

mediterán hangulatú lányszoba, elegáns kivitelben

A gyerek-illetve tiniszobákhoz ugyanúgy saját stílusban megtervezett és kivitelezett fürdőszoba, előtér, nappali és közlekedő is kapcsolódik

forrás: lakberinfo.hu